Едина от нашите силни страни е комплексното оборудване на автоцистерни за пропан-бутан

Наред с компонентите и екипировката за стационарни съоръжения от началото на 90-те години FAS предлага и оборудване за автоцистерни.

Голяма част от производителите на автоцистерни се възползват от предимствата на комплексните доставки за необходимата им арматура. Процеса включва, както техническа консултация за различните компоненти така и комплексна доставка.

Благодарение на солидните знания и опита по отстраняването на възникнали повреди FAS увеличи значително пазарния дял в областта на комплексното оборудване на автоцистерни.

FAS разполага с голяма складова наличност на всички необходими компоненти и това дава възможност нашите клиенти да бъдат обслужени в срок.

Възможност за доставка на всички необходими резервни части.

Автоцистерни

Oборудване за автоцистерни

Подкатегории

Помпите за автоцистерни CORKEN от серията „ZH“ са конструирани специално за автоцистерни за транспорт на пропан-бутан LPG. Помпите от тази серия са важен компонент за производителите на цистерни за транспорт на пропан-бутан LPG. Тъй като работните условия за помпите монтирани в автоцистерните са екстремни, тези помпи са разработени за да може да се използват успешно за работа и при неблагоприятни работни условия.

FAS разполага на склад с различни сферични кранове с различни диаметри които се използват в автоцистерни.

При поръчка от страна на клиента, всеки сферичен кран може да бъде оборудван с пневматично или електрическо задвижване.