Едно продуктово рамо

Товаро-разтоварно съоръжение PN25, модел FAS G-7

Едно продуктово рамо за Propan и Butan за течна и газова фаза. Предназначение за товарене и разтоварване на авто цистерни или жп. цистерни. Благодарение на здравата и висококачествена конструкция на въртящите се връзки и прецизното балансиране на носещото рамо, съоръжението е лесно за експлоатация. Версия за долно товарене и разтоварване.

Verlad M1 Quadrat  

Две продуктови рамена

Товаро-разтоварно съоръжение PN25, модел FAS G-4

Две продуктови рамена [DN50] за Propan и Butan за течна и газова фаза. Предназначение за товарене и разтоварване на авто цистерни или жп. цистерни. Благодарение на здравата и висококачествена конструкция на въртящите се връзки и прецизното балансиране на носещото рамо, съоръжението е лесно за експлоатация. Версия за долно товарене и разтоварване.

Verlad G4 Quadrat

Три продуктови рамена

Товаро - разтоварно съоръжения PN25, модел FAS G-6

Три продуктови рамена всяко DN50 & DN80, за Propan и Butan за течна и газова фаза. Предназначение за товарене и разтоварване на авто цистерни или жп. цистерни. Благодарение на здравата и висококачествена конструкция на въртящите се връзки и прецизното балансиране на носещото рамо, съоръжението е лесно за експлоатация. Версия за долно товарене и разтоварване.

Verlad 25304 Quadrat  Download flyer

Гъвкави връзки за разтоварване предназначени за транспортни средстава от Русия и Прибалтика

 - Изработени от здрав гофриран маркуч от висококачествена неръждаема стомана
 - Дължина от 3 до 10 метра
 - Здрави връзки за пълнене за осигуряване на надеждна работа

       Verladeanschluss flex STW Quadrat            Verladeanschluss GUS STW Quadrat

 

Шкафове за съхранение 

За да се осигури безопасно съхранение за маркучите за пълнене, същите се поставят в шкафове за  предпазване от различни атмосферни условия.

Verladeschrank STW Quadrat